MENIU

Farse de 1 aprilie pe care sa le faci colegilor la scoala

<p>Cele mai tari farse f</p>

Desi nici adultii nu se dau in laturi de la a pune la cale tot felul de farse care mai de care mai elaborate, tinerii si copiii sunt cei care se bucura cel mai mult de 1 aprilie, singura ocazie in care pot sa ii pacaleasca pe cei din jur fara a fi certati.

Farse de 1 aprilie la scoala

1. Schimba crema din biscuitii Oreo sau din gogosi

In orice clasa exista un coleg (sau mai multi) cu "bunul" obicei de a manca din bunatatile altcuiva sau chiar de a fura mancarea fara scrupule. Daca ai un astfel de coleg, te poti folosi de Ziua Pacalelii pentru a-i da o lectie. Ia un pachet de biscuiti Oreo (sau orice alta marca cu crema alba la mijloc), desfa-i si da la o parte crema, inlocuind-o cu pasta de dinti comestibila. Pune biscuiti intr-o punga si lasa-i undeva la vedere, pentru ca pofticiosul sa ii vada. Imagineaza-ti ce fata o sa faca cand o sa simta acel gust imposibil in locul cremei delicioase. O alternativa la fel de "savuroasa" este sa cumperi niste gogosi simple, sa le scobesti cu un cutit si sa pui in ele maioneza, care arata exact ca si crema de vanilie. Data viitoare se va gandi de doua ori inainte de a-ti manca din pachet!

2. Saboteaza calculatoarele din laborator

Exista doua metode foarte usoare si inofensive de a starni niste valuri de agitatie cand ai un laborator de informatica. Prima consta in "blocarea" desktopului prin cativa pasi simpli: un print screen al desktopului setat ca imagine de fundal, ascunderea fisierelor de pe desktop si apoi ascunderea taskbarului (bara de la baza ecranului). Cine va intra in Windows va incerca sa deschida diverse programe si nu va reusi, pentru ca de fapt ceea ce vede este o imagine si atat.

Daca vrei ceva si mai amuzant, nu trebuie decat sa scoti firul de la tastatura dintr-un calculator si sa il pui in altul, lasand tastatura la locul ei. Poti sa umbli si la mouse, desigur. Cand colegii tai vor incerca sa scrie, va fi haios, iar tu vei rade pe infundate de aceasta farsa reusita de 1 aprilie.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
şcoală 1 aprilie farse