MENIU

Fanii învaţă celebrul pas de dans al lui Michael pe YouTube

Foto: dailymail.co.uk

"Moonwalk" sau "mersul pe lună" este dansul care a consacrat nota unică a lui Michael Jackson. După moartea megastarului din ce în ce mai mulţi fani încearcă să-i înveţe mişcările. Numeroşi fani au ales să-l omagieze prin dans pe cel care a fost "Regele Pop-ului".

Acum, la moartea megastarului, mişcările lui Michael Jackson sunt preluate de un număr enorm de oameni. Fanii au ales să-l petreacă pe ultimul drum pe megastar prin dans.

Filmuleţele de pe youtube.com cu "mersul pe lună", "mersul înapoi" sau "mersul contra vântului" sunt din ce în ce mai vizualizate. Există chiar şi adevărate cursuri de "mers pe lună" postate pe site de către "experţi" ai stilului.

 

Filmuleţul prezentat este unul dintre miile postate în ultima perioadă pe youtube. Acesta a avut până marţi peste 8 milioane de vizualizări, majoritatea fanilor intrând după moartea megastarului.

Moonwalk-ul ascunde o poveste la fel de personală ca Neverland-ul lui Peter Pan, recreat de starul pop, care nu şi-a ascuns niciodată admiraţia pentru mimul Marceau, cel care "ar fi putut sfida legile gravitaţiei". 

Michael Jackson şi-a inspirat "mersul pe lună" după cel care "ar fi putut sfida legile gravitaţiei", mimul Marcel Marceau.

Mimul Marceau a popularizat tehnica, Michael Jackson a adaptat paşii lui şi a creat "mersul pe lună". Ambii au fost o sursă de inspiraţie pentru mişcările din rap şi breakdance.

Citeşte mai multe despre Moonwalk

 

Mai multe articole despre:
Michael Jackson fani dans Moonwalk