MENIU

Familia lui Michael Jackson nu ştie dacă acesta avea un testament

Foto: huffingtonpost.com

Familia lui Michael Jackson nu ştia încă, duminică, dacă acesta îşi făcuse un testament, a declarat pentru CNN avocatul familiei, Londell McMillan, adăugând şi că mama cântăreţului va solicita custodia copiilor acestuia, informează AFP.

"S-a vorbit despre un testament, iar noi încercăm să verificăm aceste informaţii", a spus el precizând că pentru moment "familiei nu i s-a prezentat niciun testament".

În cazul în care nu există testament, bunurile merg la "descendenţi", a precizat avocatul. În acest caz, "un adult ar administra şi superviza (moştenirea) în interesul copiilor, adică domnul sau doamna Jackson", părinţii cântăreţului, a precizat McMillan.

Pe de altă parte, avocatul a anunţat că mama lui Michael Jackson, Katherine, va cere custodia celor trei copii ai cântăreţului. Prince Michael (12 ani), Paris (11 ani) şi Prince Michael II (7 ani) "sunt în mâini foarte bune cu doamna Jackson", a afirmat avocatul. "Este o bunică excelentă. Nu-mi pot imagina o persoană mai potrivită pentru a se ocupa de aceşti copii decât o bunică precum Katherine Jackson", a insistat el. "Va cere custodia. Îi iubeşte din tot sufletul".

De la moartea tatălui lor, copiii sunt deja cu bunica lor, la domeniul familiei de la Encino, în suburbia Los Angeles-ului.

Michael Jackson a avut primii doi copii, un băiat şi o fată, cu cea de a doua sa soţie, infirmiera Deborah Rowe. Cel de-al treilea copil a fost adus pe lume de o mamă surogat a cărei identitate nu a fost dezvăluită niciodată.
De la moartea neaşteptată a cântăreţului în vârstă de 50 de ani, speculaţiile cu privire la soarta copiilor nu încetează să circule. Nu se ştie, de exemplu, care sunt drepturile lui Rowe asupra primilor doi copii. Despărţită de Jackson în 1999, ea ar fi renunţat la drepturile ei părinteşti în favoarea cântăreţului, potrivit anumitor surse.
Mai multe articole despre:
deces avere Michael Jackson avocat bani custodie testament