MENIU

Familia lui Michael Jackson a primit custodia temporară a celor trei copii ai megastarului

Foto: TMZ

Familia lui Michael Jackson a lansat luni procedura oficială pentru a obţine custodia celor trei copii ai megastarului, decedat joi, a anunţat luni Curtea Superioară din Los Angeles, relatează AFP. Judecătorul a acordat custodia temporară, bunicii celor trei copii, Katherine Jackson.

Curtea a primit luni o cerere pe numele lui Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, pentru obţinerea custodiei lui Prince Michael, 12 ani, a lui Paris, 11 ani, şi custodiei lui Prince Michael al II-lea, de 7 ani.

O sursă din anturajul familiei Jackson, a mai declarat că mama megastarului a înaintat şi o cerere pentru a deveni administratorul bunurilor lui Michael Jackson.

Michael Jackson i-a avut pe primii doi copii din mariajul cu a doua sa soţie, Debbie Rowe, iar al treilea copil este al unei mame-surogat, a cărei identitate nu a fost făcută publică.

Duminică, avocatul familiei Jackson, Lindell McMillan, a anunţat că familia va cere custodia copiilor. "Nu-mi pot imagina o persoană mai potrivită pentru aceşti copii decât o bunică aşa cum este Katherine", a spus el.

De la moartea megastarului, cei trei copii stau cu bunica lor, în Encino.