MENIU

Facebook spune că vina-i aparține, după ce români care au criticat Poliția au rămas fără cont

După ce zeci de români s-au plâns că le-au fost suspendate temporar conturile de Facebook după ce au au dat review pe pagina Poliției, oficiali ai reţelei de socializare precizează că de vină a fost o eroare de algoritm, nu vreaum demers al administratorilor paginii Poliţiei.

"Ne pare foarte rău de greșeală. Profilurile au fost suspendate din greșeală de sistemele noastre automate și au fost restabilite cât de repede posibil după ce am putut investiga situația. Ne pare rău pentru neplăcerile cauzate. Confirmăm că, în urma investigației, am descoperit că blocările au fost rezultatul unei erori la sistemele noastre automate anti-spam", precizează reprezentanţii Facebook Europe, la solicitarea HotNews.ro.

În ultimele zile, pagina de Facebook a Poliției Române s-a umplut cu zeci de mii de recenzii negative din partea internauților, după ce un echipaj de la ”Rutieră” a luat plăcuțele de înmatriculare cu numărul preferențial ”M..e PSD” și i-a suspendat permisul șoferului.

Utilizatorii de Facebook pot acorda unei pagini calificative de la o stea la cinci stele. Media calificativelor obținute de Poliția Română pe această rețea de socializare scăzuse brusc de la 3,2 la 1,1, după ce peste 50.000 de persoane i-au dat nota minimă.

Mai multe articole despre:
Facebook Poliţia Română