MENIU

Fabio Capello: \"Îl iau pe Beckham la Mondiale!\"

David Beckham, alături de selecţionerul Capello

Într-o declaraţie acordată presei italiene, antrenorul naţionalei Angliei a dat asigurări că-l va selecţiona pe Beckham pentru C.M. din Africa de Sud. Singura condiţie a italianului: Beckham să joace constant la AC Milan, unde este împrumutat.

David Beckham are motive de bucurie la finalul anului. După ce a ajuns deja la AC Milan, unde este împrumutat până la finalul sezonului, englezul a primit o veste bună şi de la selecţionerul Fabio Capello. Acesta i-a transmis mijlocaşului de la LA Galaxy, prin intermediul presei din Italia, că-l va selecţiona în lotul pentru Mondialul din Africa de Sud, dacă va evolua constant la Milan.

\"Clar, dacă va evolua bine şi va fi apt fizic îl voi include în lot. Nu mă uit la vârsta jucătorilor, sunt preocupat de calitate, iar David are destulă. E serios, un profesionist desăvârşit, şi îşi doreşte din toată inima să ajungă la C.M\", a spus Capello, în \"Gazetta dello Sport\".

Beckham, în vârstă de 34 de ani, a ajuns duminică la Milan, unde este împrumutat până la finalul sezonului. Luni a luat parte la primul antrenament cu rosso-nerrii, pentru care ar putea debuta pe 6 ianuarie, în meciul cu Genoa.

Beckham, care a strâns până acum 115 selecţii în naţionala Angliei, record pentru un jucător de câmp, speră să evolueze cât mai bine în tricoul lui Milan, pentru a fi convocat la CM din 2010. Anglia face parte din grupa C, alături de SUA, Algeria şi Slovenia.