MENIU

Fabbiani, pasă de gol cu Banfield

Foto: FIFA
Jucătorul CFR-ului a pasat decisiv la golul al doilea

Clausura Argentiniană are parte de unul dintre cele mai echilibrate starturi din ultimii ani. River Plate a urcat în topul clasamentului după ce a învins cu 2-0 pe Banfield. Fabbiani, fostul jucător al CFR-ului, a intrat în a doua repriză şi a dat pasa decisivă la golul al doilea.

Deţinătoarea titlului în Clausura, River Plate, avea nevoie de victorie pentru a urca pe primele locuri, încă de la început de sezon. Misiune uşoară în faţa propriilor fani, mai ales că River a primit din nou ajutor din partea arbitrilor. 

Primul gol al meciului a fost însă extrem de controversat. Arbitrul a dictat lovitură liberă indirectă, dar Matias a şutat direct în poarta lui Lucchetti. În ciuda potestelor, centralul a validat reuşita. "Căpcăunul" CFR-ului, Fabbiani, a fost introdus în teren după pauză şi a continuat seria evoluţiilor bune. Atacantul a scăpat uşor de marcaj în minutul 88 şi a pasat perfect pntru Falcao, care a stabilit scorul final, 2-0 pentru River.

În schimb, Boca, campioana Aperturei, pare să nu se regăsească. Boca Juniors a pierdut al doilea meci consecutiv, în acest început de campionat, în derby-ul oraşului Buenos Aires, 0-1, pe terenul lui Lanus. Singurul gol al partidei a venit rapid, în minutul 3, după ce Eduardo Salvio a fost servit în careu, a suflat mingea unui apărător şi l-a executat pe portar. Cu acest rezulat, Boca a căzul până pe locul 15 în clasament.

Mai multe articole despre:
Argentina River Plate gol fabbiani pasă de gol