MENIU

F5 şi Treeworks au lansat platforma web 2.0 "Toţi pentru Unul"

Foto: sxc.hu

F5 şi Treeworks au lansat platforma web 2.0 "Toţi pentru Unul", TPU.ro, locul în care oamenii au posibilitatea de a primi răspunsuri la întrebările lor, de a învăţa lucruri noi, de a relaţiona şi de a se amuza.

Dezvoltarea proiectului TPU.ro se va realiza prin compania Free Road,  fondată de F5 şi Treeworks, prin intermediul căreia cei doi parteneri au iniţiat şi HEYO.ro, prima reţea socială web 2.0 dedicată competitiilor iniţiate de tineri în mediul virtual.

"TPU.ro deschide un spaţiu de dialog pentru segmente bine targetate de public, atât din rândul tinerilor care au nevoie de sfaturi, cât şi din cel al persoanelor mature, cu experienţă de viaţă, oferindu-le acestora ocazia de a socializa şi de a împărtăşi idei şi informaţii în funcţie de preocupări similare", a afirmat Cătălin Tenita, manager general Free Road şi managing partner TreeWorks.

De la "Afaceri&Financiar", "Tehnologie", "Legislatie, Politic&Social", "Educatie&Cultură Generală", "Sănătate", "Ştiinţă şi Filosofie", "Artă şi Cultură", la "Familie şi Relaţii", "Dragoste&Sex", "Carieră", "Beauty&Fashion", "Shopping", "Timp Liber", "Turism", "Gastronomie", "Hobbies& Pets", "Auto & Moto" şi chiar "Informaţii Utilitare" şi "Trivia/Amuzante", platforma acoperă aproape dou[zeci de sfere de interes.

Alături de zona de comunitate, unde răspunsurile pot fi votate, membrii căştigând puncte, iar cei mai activi dintre ei putând fi distinşi cu titlul de "experti TPU" şi premiaţi, utilizatorii au la dispoziţie o secţiune interactiva, de conversaţii libere - "Cafeneaua TPU" şi un blog cu noutăţi - "Blogul nostru si al vostru".

Prezentată în varianta pilot la începutul anului, comunitatea TPU.ro număra, în acest moment, peste 5.400 de membrii, cu o viteză de reacţie de mai puţin de 12 minute - timpul mediu de răspuns, generând în total aproximativ 11.000 de întrebări şi peste 60.000 de răspunsuri.

De asemenea, TPU.ro porneşte de la o audienţă săptămânală de peste 51.000 de vizitatori unici, mai mult de 212.000 afişări şi aproximativ 61.000 de vizite, conform datelor prelevate de SATI între 23 şi 29 martie.

Fondata în 2002, TreeWorks este una dintre cele mai importante companii de web development din România, având în portofoliu clienţi precum Mediafax, MediaPro, Realitatea-Catavencu, PrimaTV, Adevărul Holding.

F5 este compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu şi asigură dezvoltarea strategica a trustului în online, atât pe zona de web development, cât şi online publishing, servicii web şi e-commerce.
Mai multe articole despre:
competiţie portal web divertisment F5