MENIU

F5 şi Kondiment se extind pe piaţa soluţiilor de e-commerce şi lansează buyos.ro – un instrument accesibil comercianţilor mici şi medii

Foto: buyos.ro

F5 şi Kondiment au dezvoltat buyos.ro - cea mai accesibila soluţie pentru construirea, găzduirea şi administrarea de magazine online, destinată IMM-urilor.

Lansarea buyos.ro consolidează poziţia F5 şi Kondiment pe piaţa furnizorilor de soluţii pentru industria de comerţ online din România, poziţie câştigată anul trecut când ambii parteneri şi-au anunţat intrarea pe acest segment cu proiectul Sellerator – platformă care, spre deosebire de buyos.ro, se adresează clienţilor mari şi medii spre mari şi le oferă acestora servicii e-commerce integrate şi customizabile.

"Buyos.ro înseamnă accesul comercianţilor de talie mică şi mijlocie la o piaţă de desfacere mult mai puţin costisitoare, online-ul, contra  unei taxe de instalare ce porneşte de la zero euro. Practic întreţinerea magazinului se reduce la un fee lunar, iar costurile din offline - chirie, taxe, facturi, salarii angajaţi; dispar", a spus Emilia Gorgota, director executiv buyos.ro.

"Luând în calcul puterea de promovare a unui grup media de talia Realitatea-Caţavencu şi trendul ascendent al pieţei de comerţ online datorat, pe de o parte, portabilităţii afacerilor din offline în online în scopul reducerii costurilor, pe de altă parte, unei uşoare schimbări la nivelul mentalităţii cumpărătorului – Romcard a raportat în primele 6 luni ale acestui an cu 68% mai multe tranzacţii online faţă de aceeaşi perioadă a anului 2008; sperăm ca până la finalul lui 2009 să ajungem la un portofoliu de cel puţin 50 de magazine buyos.ro.", a declarat Lucian Despoiu, director general Kondiment Group GmbH.

"Lansarea buyos.ro este parte din strategia F5 de a se extinde nu doar în online publishing, ci şi pe zona de servicii web. Momentul lansării este propice, mai ales în contextul crizei economice, pentru că buyos.ro oferă un canal de distribuţie ideal pentru companiile mici şi medii care pot, astfel, să îşi comercializeze eficient şi cu eforturi minime produsele, prin Internet", a afirmat Dragoş Stanca, managing director F5 şi membru al board-ului Realitatea-Caţavencu.

Buyos.ro este cea mai accesibilă soluţie e-commerce la cheie destinata IMM-urilor, care, faţă de celelalte intrumente existente pe piaţă, nu doar comercializează produsele clientilor pe o platformă online, ci le creează acestora magazine proprii.

Cu scopul de a preîntampina nevoile specifice legate de caracteristicile şi numărul produselor, buyos.ro pune la dispoziţia clienţilor săi trei pachete de soluţii - Start, Mediu şi Premium; servicii de găzduire prin partenerul Hostway, consultanţă pentru construirea magazinului şi module flexibile de administrare a acestuia.

În plus, comercianţii care optează pentru soluţiile buyos.ro beneficiază de promovare eficientă şi vizibilitate puternică, fiecare magazin creat în cadrul platformei fiind deja optimizat şi indexat în motoarele de căutare din prima zi a lansării.

În ceea ce priveşte cumpărătorii, din momentul în care şi-au creat cont pe buyos.ro, aceştia au acces pe oricare magazin online existent pe platformă.

Mai mult, în curând buyos.ro va funcţiona sub forma unui "Mall Virtual" – o singură platformă care va găzdui ofertele tuturor comercianţilor; cumpărătorii experimentând shopping-ul online în acelaşi spirit cu cel offline.
Mai multe articole despre:
IMM F5 magazin online