MENIU

EXCLUSIVITATE: Gigi Becali candidează alături de Vadim pentru că i-a spus mama lui, dar nu va candida la preşedinţie

Gigi Becali: Mama mi-a spus că Vadim mi-a luat apărarea
Foto: eureka.com
Gigi Becali nu candidează la preşedinţie

\"Mama mi-a spus că Vadim Tudor mi-a luat apărarea şi acesta a fost motivul pentru care am ales să candidez pe listele PRM la alegerile europarlamentare\", a afirmat Gigi Becali şi a continuat spunând că, după alegerile europarlamentare, nu va mai candida şi la prezidenţiale.

Gigi Becali a declarat, când a ajuns la casa sa din Pipera, că, după ce a stat în arest, şi-a dat seama că a greşit şi că opinia publică va vedea un alt om, patronul Stelei precizând că va renunţa la politică, după mandatul de europarlamentar, şi că nu va candida la preşedinţie.

"Nu mai vreau să judec pe nimeni, nu mai vreau să jignesc pe nimeni", a spus patronul Stelei, care a precizat că alegerile europarlamentare vor reprezenta ultima luptă pe care o va duce în politică.

"Am pornit la o luptă, pe care probabil o voi câştiga", a declarat Becali, precizând că după mandatul pentru care candidează, va renunţa la politică.

"Eu ştiu despre ce a fost vorba, au fost numai răzbunări ca răspuns la jignirile mele", a afirmat el, adăugând că îi iartă şi pe cei care i-au furat maşinii. "I-am iertat pe hoţi, pe Tutilescu, pe toată lumea", a mai spus Becali.

Becali a confirmat că declaraţiile hoţilor au fost luat în preajma unui poiliţist

Finanţatorul Stelei a vorbit din nou despre faptul că declaraţiile date de presupuşii hoţi la barul din Pipera au fost luate în prezenţa unui poliţist, care era îmbrăcat în civil.

"Poliţia Română este foarte bună, numai că există nişte hibe, nişte înţelegeri cu nişte interlopi", spunând că schimbările făcute de ministrul Dan Nica în Poliţia Capitalei nu au legătură cu scandalul de la mall.

"Pot să vă confirm că declaraţiile hoţilor au fost luate în prezenţa unui poliţist şi am procedat aşa pentru că nu am vrut să mi fac duşmani. Dacă îi duceam la poliţie, erau băgaţi la puşcărie, stăteau vrea 4-5 ani şi apoi îi aveam ca duşmani", a spus Becali.

Becali a subliniat că libertatea este lucrul cel mai de preţ. "Nu doresc la duşmanii duşmanilor mei o zi acolo. Eu le-am trecut. Şi treceam şi 39 şi 79 de zile. O zi e o zi de chin", a declarat Becali.

"M-am lăsat de fumat de două săptămâni, curăţenie trupească, că eu niciodată nu am fost în curăţenie trupească să mă împărtăşesc", a mai spus Gigi Becali.

Mai multe articole despre:
hoţi Gigi Becali alegeri PRM poliţie vadim tudor