MENIU

EXCLUSIV: Miron Mitrea susţine că Vanghelie a cerut excluderea sa din PSD

Foto: wordpress.com
M. Mitrea: Nu e vina lui Vanghelie că i-au ieşit anumite chestii. E vina celor care-l ţin acolo să-i iasă

Se ascut armele în Partidul Social Democrat. Unul dintre foştii lideri ai partidului, Miron Mitrea este ameninţat cu excluderea. Mitrea spune că Marian Vanghelie este cel care a propus această sancţiune.

Potrivit social-democratului, Marian Vanghelie a făcut această propunere în şedinţa de la Giurgiu.

"Mi-e greu să comentez ce spune Marian Vanghelie. E penibil faptul că el vorbeşte în numele PSD-ului. E penibil că el este purtătorul de cuvânt al partidului. Nu e vina lui că i-au ieşit anumite chestii. E vina celor care-l ţin acolo să-i iasă", a acuzat Mitrea.

Miron Mitrea a spus că "gaşca care controlează conducerea partidului, gaşca lui Hrebenciuc care îl controlează şi pe Mircea Geoană" s-au supărat pe el, fiindcă a afirmat că o parte din scrisoarea lui Cozmâncă este adevărată  chiar dacă nu este de acord cu tonul lui. 

Octav Cozmâncă a anunţat la sfârşitul săptămâniii trecute că se autosuspendă din PSD, partid despre care spune că e condus de indivizi şi grupuri care nu doresc decât să-şi împartă "mălaiul şi caşcavalul" şi să servească interesul clintelei politice, sugerând că, dacă formaţiunea nu redevine de stânga, el ar putea face un nou partid. Luni, Cozmâncă a fost exclus din partid.

 

CITEŞTE ŞI

Vanghelie: Este adevărat, am propus excluderea lui Mitrea din partid