MENIU

Eurovot la The Money Channel

Foto: REALITATEA.NET

Criza economică, sistemul de protecţie socială, costul vieţii, siguranţa energetică şi mediul au fost temele principale ce au intrat în dezbatere duminică, 7 iunie, atunci când Romania, alături de celelalte state membre UE, a decis care îi sunt reprezentanţii în Parlamentul European.

Televiziunea de business The Money Channel a urmărit alegerile europarlamentare din 7 iunie şi a transmis buletinele informative ale Euronews pentru o imagine mai clară asupra mizei pe care o are votul de anul acesta.

Începând cu ora 10:00, pe parcursul întregii zile, jurnalele de ştiri The Money Channel au prezentat din oră în oră toate noutăţile legate de desfăşurarea alegerilor. Daniel Apostol, Radu Soviani, Florin Cepraga, Dan Suciu, Gabi Avăcăriţei şi Elisabeta Roman au fost invitaţi la Realitatea TV pentru a discuta despre cele mai fierbinţi subiecte ale momentului: bănci, credite, imobiliare, piaţa auto, fiscalitate şi buget, infrastructură, sănătate, pensii, salarii şi locuri de muncă.

De la ora 19:00, Radu Soviani s-a întâlnit cu jurnaliştii din redacţiile Business Standard, Newsin şi Cotidianul în cadrul emisiunii "Meet the Press" pentru a comenta ştirile zilei, iar de la ora 20:00, Ionel Danca şi invitaţii săi, analişti, politicieni şi oameni de afaceri, au dezbătut pe marginea celor mai importante momente ale zilei şi au analizat rezultatele exit-poll-ului INSOMAR, într-o ediţie specială a emisiunii EUROVOT.

Mai multe articole despre:
The Money Channel euroalegeri radu soviani