MENIU

Eugen Preda se poate mândri cu mai multe titluri mondiale şi europene

foto: RTV

Eugen Preda, şeful clanului implicat în scandalul de la Mall a fost până luni agent de poliţie. Ca sportiv la clubul Dinamo Braşov, Preda era de şase ani angajat al Ministerului de Interne. Conducerea clubului braşovean a anunţat luni că Preda şi-a dat demisia din club şi implicit din minister.

Eugen Preda este şi luptător de wu-shu şi are un palmares sportiv bogat: 13 titluri la Campionatele Naţionale de Arte Marţiale şi campion european de wushu în Polonia. Elisabeta Lipă, şefa direcţiei de sport din Ministerul de Interne, citată de Gândul, a declarat că este şocată de implicarea lui Preda într-un asemenea scandal.

De altfel, nu este singurul incident în care este implicat gruparea lui Preda. Vara trecută, el a fost protagonistul unui scandal în acelaşi centru comercial din Capitală. Atunci s-a propus arestarea preventivă a sportivului, dar instanţa a respins cererea.

"Am mai avut informaţii anul trecut că ar fi fost implicat într-un scandal, dar după s-a dovedit că în perioada respectivă el era în concediu şi era plecat din ţară", a declarat Constantin Luca, Preşedinte Club Sportiv Dinamo Braşov. 

Ministrul de interne a dispus o anchetă la Clubul sportiv Dinamo din Braşov pentru a stabili cum a fost angajat Eugen Preda.

Eugen Preda a fost legitimat la clubul sportiv Dinamo Braşov în anul 2003. Nu se antrena întotdeauna aici, ci doar cu puţin timp înainte de competiţiile de lupte libere. Restul antrenamentelor la arte marţiale le făcea de cele mai multe ori în Capitală.

Mai multe articole despre:
demisie MAI bătaie Eugen Preda