MENIU

Eugen Neagoe, demis de la Universitatea Craiova

Adrian Mititelu renunţă la serviciile lui Eugen Neagoe

Fie că va fi Piţurcă, fie că nu, Adrian Mititelu vrea un nou antrenor la Universitatea Craiova, după ce la finalul turului oltenii se află pe locul 13, la un punct de zona retrogradării. Patronul oltenilor anunţă că sunt şanse mari ca Florin Costea să plece de la Craiova în această iarnă.

\"Vom vedea peste o săptămână ce va fi cu Piţurcă. Oricum, sută la sută Craiova va avea un antrenor nou din retur. Sitaţia din clasament şi situaţia generală a clubului mă fac să schimb strategia. Îmi pare rău de Neagoe, dar e un antrenor fără noroc\", a declarat Mititelu, la Digi Sport.

Patronul Universităţii a criticat felul în care Eugen Neagoe a aşezat echipa în teren la meciul cu Oţelul Galaţi, pierdut cu scorul de 0-1, în deplasare, în ultima etapă a turului. \"S-a greşit cu Mihai Costea în lateral. El trebuia ţinut lângă Dina, altfel face risipă de energie. În faţa porţii aleargă mai puţin, dar e mult mai productiv. În plus, pe Trică l-am adus ca să intre în ultimele 30 de minute, să dea ce are mai bun, pentru că nu poate să joace un meci întreg. Pe final, când a scăpat singur, s-a văzut că nu mai putea să facă nimic\", a punctat Mititelu.

Dezamăgit de poziţia ocupată de Universitatea în clasament, Adrian Mititelu a promis o schimbare de strategie din retur: \"Am ieşit din schemă pentru orice obiectiv şi am rămas cu unul ruşinos, cu evitarea retrogradării. Vom reconstrui echipa, suntem nevoiţi să adoptăm o altă strategie. Ne vom primeni şi echipa, vor pleca patru, cinci, şase jucători. Sunt şanse mari ca Florin Costea să plece, dar nu e sigur\".

Patronul grupării oltene a vorbit şi despre posibilitatea ca Universitatea să joace şi în retur la Craiova, după ce primarul Antonie Solomon ar fi făcut o serie de declaraţii pacifiste. \"Nu este adevărat. Primarul Craiovei a spus ieri oficial că dacă nu achit datoriile nici nu mai concesionează stadionul din februarie, că pot să mă duc să joc pe lună dacă nu am unde. Eu am investit foarte mult în stadionul ăla, iar el acum se laudă că e al lui\", a comentat Mititelu.