MENIU

Este inacceptabil ca bătălia politică să se poarte prin intoxicare şi minciună, transmite Preşedinţia

foto: Wikipedia

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Valeriu Turcan, susţine că este "inacceptabil" ca bătălia politică să se poarte prin "intoxicare, minciună sau speculaţii fără legătură cu realitatea" şi avertizează că atacurile la adresa şefului statului vor continua.

"Este inacceptabil ca bătălia politică să se poarte cu mijloace precum intoxicarea, minciuna sau speculaţiile fără legătură cu realitatea. Atacurile la adresa preşedintelui României vor continua", se arată într-o precizare transmisă luni de purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Valeriu Turcan.

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu scrie luni, pe blogul personal, că fratele preşedintelui României ar fi participat la o operaţiune ultrasecretă de trafic internaţional cu mari cantităţi de explozibil. Potrivit acestuia, cinci vapoare sosite din Thailanda au fost ancorate în portul Constanta. Operaţiunea ar fi fost dirijată de Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României. Încărcătura consta în substanţe explozive şi muniţie. SRS precizează că nu cunoaşte cantitatea exactă de substanţe explozive care a fost transportată din Tailanda. Citeşte tot articolul