MENIU

Elevii din Braşov încă nu primesc cornul şi laptele

Foto: Realitatea TV

Elevii braşoveni mai au de aşteptat până să primească laptele şi cornul. Firmele participante la licitaţia pentru cumpărarea acestor produse au blocat cu contestaţii întreaga procedură. Aşa că, la o lună după primul clopoţel, elevii continuă să vină cu pacheţel de acasă.

Niciunul dintre preşcolarii, elevii de clasele 1-8 sau din învăţământul special n-a văzut, până acum în acest an, vreo fărâmitură de corn. Elevii par să ştie mai bine decât profesorii şi învăţătorii motivele pentru care n-au primit încă lapte şi corn.

Pentru lapte, procedurile de achiziţie au fost blocate, până la sfârşitul săptămânii trecute, de către firmele care au contestat licitaţia. Contestaţia a fost soluţionată, iar contractul va fi semnat în prima parte a acestei săptămâni.

Veştile proaste sunt însă legate de cumpărarea cornului. Aici, procedura este blocată în instanţă, după ce o firmă participantă la licitaţie a fost descalificată de Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor. Programul Cornul şi laptele are, în întreg judeţul Braşov, peste 44.000 de beneficiari.

Mai multe articole despre:
elevi mâncare firme lapte corn pachet