MENIU

Elena Udrea susţine că hotelurile conduse de soţul ei nu vor accepta tichete de vacanţă

Foto: NewsIn
Elena Udrea: Soţul meu nu va accepta tichetele de vacanţă

Ministrul turismului, Elena Udrea, susţine că în hotelurile conduse de soţul ei nu vor fi acceptate tichetele de vacanţă. Declaraţia vine după ce presa a scos la iveală faptul că ministrul Turismului a omis să îşi treacă în declaraţia de avere firme pe care le deţine familia şi care au turismul ca obiect de activitate.

Elena Udrea susţine că în declaraţia ei de avere nu apar câteva firmede turism, întrucât acestea aparţin soţului, Dorin Cocoş şi nu suntbunuri comune.

Potrivit legii controlului averii, demnitarii sau aleşii sunt obligaţisă menţioneze în declaraţiile de avere şi firmele deţinute departenerul de viaţă.

Astfel, printre firmele deţinute de familia Udrea-Cocoş se numără mai multe societăţi cu activităţi hoteliere ca: Euro Hotels International Co SRL - Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare;Eurohotels şi Asociaţii SRL - Hoteluri; E.H.I. Intreţinere şi Curăţenie SRL - Activităţi de întreţinere şi curăţare a clădirilor; E.H.I. Restaurant SRL - Restaurante; E.H.I. Management SRL - Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; Centrul de Evaluare Medicală şi Testare a Forţei de Muncă SA; Clamari Trading Impex SRL - Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate şiMedcomplex SRL - Activităţi de asistenţă medicală generală.

În plus Elena Udrea spune că firmele soţului nu trebuiau menţionate îndeclaraţia ei de avere pentru că fiecare are capital social de sub 5000de euro. În acest caz, legea nu-i obligă pe demnitari să completezesocietăţile în declaraţia de avere.