MENIU

Elena Udrea: Nu avem o comisie pentru Mircea Geoană, deşi poate că ar merita

Foto: RTV

Mircea Geoană caută o modalitate de a ieşi din scandalul din Coaliţie prin găsirea unui ţap ispăşitor, iar asta îl face să pară penibil, a spus, luni, ministrul Turismului, Elena Udrea.

Întrebată cum comentează declaraţia lui Mircea Geoană potrivit căreia vina pentru încordarea relaţiilor din Coaliţie o poartă Elena Udrea, nemulţumită de formarea Comisiei de anchetă în cazul "România-Land of Choice", ministrul Turismului a răspuns: "Mircea Geoană este în campanie electorală  din ianuarie, de când s-a format Coaliţia. Că acum caută să iasă din scandalul pe care l-au provocat şi să găsească un ţap ispăşitor este problema lor. Nu avem o comisie făcută pentru Mircea Geoană, deşi poate că ar merita să fie una, ci pentru membrii PD-L".

În ceea ce priveşte "orgoliul rănit" pe care l-ar avea şi de care vorbea liderul PSD, Udrea a apreciat că asemenea exprimări îl fac pe Mircea Geoană să pară penibil.

"Vine o vârstă când oamenii nu-şi dau seama că anumite exprimări îi fac să pară penibili. Şi la dânsul, şi la domnul Hrebenciuc", a adăugat Elena Udrea.

Ministrul pentru IMM-uri, Constantin Niţă, a declarat la finalul şedinţei Coaliţiei, că PSD şi PD-L au convenit, în contextul discuţiilor privind Comisia de anchetă în cazul Elenei Udrea, să se abţină de la atacuri reciproce sau de la "comentarii răuvoitoare", în următoarea perioadă.