MENIU

Elena Băsescu şi-a parcat maşina într-o zonă interzisă

Foto: studentie.ro
Maşina fiicei cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a fost surprinsă, parcată în zona rezervată vehiculelor cu autorizaţie specială, la doi paşi de aeroportul Henri Coandă.

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, din nou în ochii presei. Maşina Elenei Băsescu a fost surprinsă, parcată în zona rezervată vehiculelor cu autorizaţie specială, la doi paşi de aeroportul Henri Coandă. Imaginea a fost comentată pe larg în emisiunea Realitatea te priveşte.

"Ce insemnă maşini autorizate? Discutăm de poliţie, frontieră, pomperi, de maşini care pot fi anunţate din timp la aeroport...Regulamentele nu prevăd ca maşini ale persoanelor fizice să poată să fie parcate aşa", a declarat Valentin Iordache, aeroport Henri Coandă.

Invitaţii emisiunii Realitatea te priveşte au comentat şi ei această situaţie.

"Mă întreb altceva ... i-o fi ridicat cineva maşina sau au lăsat-o tot acolo?", a spus Bogdan Olteanu.

"N-am văzut la Elena Băsescu vreun comportament diferit de al nostru, când facem bine, facem, când greşim greşim...aşa ceva se poate întâmpla oricui, toţi facem asta câteodată. Fata cea mare a preşedintelui a luat amendă, i s-a suspendat permisul, pe drumul Bucureşti - Iaşi, n-a comentat, Elena a plătit de fiecare dată amenda, de câte ori a avut probleme, mi se pare o problemă ridicolă", a afirmat Cezar Preda.