MENIU

Elena Băsescu candidează pentru Parlamentul European

Foto: NewsIn
Elena Băsescu va candida din partea organizaţiei de Tineret a PD-L

Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui, va candida din partea Organizaţiei de Tineret a PD-L la euroscrutinul din vară.

Elena Băsescu s-a decis: va candida la alegerile europarlamentare din iunie. "Împreună cu colegii mei din organizaţia de tineret am luat decizia de a candida la funcţia de europarlamentar. În acest sens am intreprins demersurile regulamentare pentru depunerea candidaturii din partea Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal (acolo unde deţine funcţia de secretar general, n.red.)", susţine aceasta într-o declaraţie acordată Cotidianul.

Citeşte mai mult în Cotidianul

Colegii de partid ai Elenei Băsescu au confirmat, zilele trecute, pentru Agenţia NewsIn, că fiica cea mică a şefului statului intenţionează să candideze în vara acestui an la alegerile pentru Parlamentul European.

Odată cu câştigarea alegerilor prezidenţiale de către Traian Băsescu, în anul 2004, mezina familiei Băsescu a intrat în politică, în acest moment făcând parte din ierarhia organizaţiei naţionale a PDL, după ce a fost secretar executiv al celei similare a PD. Presa a scris despre intenţia fiicei celei mici a şefului statului de a se înscrie şi ăn cursa pentru un post de consilier local la Bucureşti, tatăl Elenei Băsescu afirmând că îşi doreşte ca fiica sa cea mică să se ţină departe de politică sau, dacă se ănscrie pe acest drum, să înceapă candidând la un post din administraţia locală.

Mai multe articole despre:
parlamentul european Elena Băsescu candidată