MENIU

Electrocasnicele vechi scad preţul celor noi

Foto: habitathaltonrestore.com

În vreme de criză, orice reducere poate însemna creşterea vânzărilor. La asta s-au gândit şi producătorii de electrocasnice aşa că pentru fiecare frigider, maşină de spălat, aspirator sau televizor vechi dat la reciclat, puteţi beneficia de o reducere de până la 25% la produsul nou.

Românii care se gândesc să-şi schimbe electrocasnicele în perioada de criză sunt avantajaţi de numeroase oferte speciale. una dintre cele mai bune propuneri este aceea de a ceda vechile electrocasnice în schimbul unei reduceri la cumpărarea unora noi. 

Vechile electrocanice pot fi lăsate direct în magazine sau la centrele de reciclare speciale. Nu contează marca, anul de fabricaţie şi nici măcar dacă respectivul aparat mai funcţionează sau nu. 

Pe lângă reducerea care vi se face în magazin, mai aveţi şi posibilitatea de a vă bucura de scăderi ale facturilor la energie sau la apă, prin schimbarea electrocasnicelor. O maşină de spălat mai veche de 10 de ani va consuma cu 44% mai multă energie electrică şi cu 60% mai multă apă decât o maşină de spălat nouă.

Magazinele care au introdus această ofertă au avut şi ele beneficii. Promoţia a dus la vânzări cu 15% mai mari decât ale oricărei alte oferte anterioare.