MENIU

Electornic Arts anunţă oficial Dead Space 2

Dead Space

Electronic Arts a anunţat luni oficial că jocul Dead Space va avea o continuare.

Electornic Arts a anunţat oficial că lucrează la jocul Dead Space 2. Personajul principal va fi tot Isaac Clarke care revine în centrul acţiunii pentru a continua lupta împotriva Necromorfilor. Dead Space 2 îl prezintă pe inginerul Clarke mai curajos decât în primul joc. Acesta nu va mai lupta doar pentru a-şi salva propria piele, ci va prelua iniţiativa şi va încerca să distrugă întreaga tagmă a Necromorfilor.

Pentru această misiune Isaac Clarke se va înarma cu noi unelte de dezmembrat corpuri, însă va avea mereu alături şi cel mai drag \"companion\" al său: plasma cutter-ul.

“Asemenea multor gameri din întreaga lume, ne place Dead Space şi suntem foarte încântaţi să anunţăm un nou joc în serie. Dead Space 2 va oferi  o experienţă incredibilă de joc pe care jucătorii nu o vor uita prea curând”, a declarat Nick Earl, Senior VP si Group General Manager al EA.

Jocul Dead Space  a fost lansat în anul 2008 şi a obţinut aproape 100 de premii de specialitate.În 2009 Electronic Arts a lansat jocul Dead Space Extraction, un prequel al primului Dead Space, doar în versiunea pentru Nintendo Wii.

 

Mai multe articole despre:
PC Jocuri Nintendo Wii acţiune games FPS