MENIU

Eficienţă maximă pentru Vasluiul lui Lăcătuş: 2-1 la Craiova

Foto: NewsIn

FC Vaslui a bifat sâmbătă a treia victorie consecutivă în tot atâtea meciuri disputate de la numirea lui Marius Lăcătuş la conducerea tehnică a echipei. Moldovenii s-au impus cu 2-1 în deplasare în faţa Universităţii Craiova, într-un meci în care nu s-au omorât cu firea, dar au reuşit să speculeze spaţiile lăsate libere de adversari.

Oltenii aşteptau meciul cu FC Vaslui cu gânduri de răzbunare, după ce anul trecut au "zburat" din Europa chiar din cauza moldovenilor. Astfel, Universitatea, aflată într-o situaţie dificilă în clasament, a început meciul curajos, punând mare presiune la poarta lui Hăisan, care a fost, însă, providenţial.

Contrar cursului jocului, primul gol al meciului a venit în contul celor de la FC Vaslui, în minutul 25, şi a fost semnat de Mike Temwanjera.

Şi după gol, Universitatea a continuat să domine partida, însă nici Wobay, nici Şoavă şi nici Florin Costea nu au reuşit să-l învingă pe Hăisan.

La reluare se aştepta un forcing al oltenilor, a căror situaţie ar fi devenit dramatică în cazul unei înfrângeri, dar FC Vaslui a punctat din nou, de această dată prin Genchev, scăpat de vigilenţa apărătorilor gazdelor (50).

Golul doi nu a schimbat nimic în economia jocului: Universitatea a continuat să alerge după gol, însă fără rezultat, iar FC Vaslui a aşteptat să poată profita de culoarele lăsate libere de gazde.

Eforturile gazdelor s-au concretizat în cele din urmă în minutul 89, când Florin Costea a redus din diferenţă, ajutat şi de o deviere nefericită a lui Farkas.

CASETA TEHNICĂ:

UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC VASLUI 1-2 (F. Costea 88/Temwanjera 25, Genchev 50)

Universitatea Craiova: Merlier - Bădoi, Găman, Mitchell, Rose - Prepeliţă, Dilevski, Şoavă (M. Costea 46) - Wobay (Firţulescu 81) - Dina (V. Badea 53), F. Costea. Antrenor: Eugen Neagoe.

C Vaslui: Hăisan - Buhuş, Zubar, Farkas, Hugo Luz - Pavlovici, Genchev - Delgado, Wesley (R. Costin 90+1), Gerlem (Burdujan 69) - Temwanjera (N. Jovanovic 87). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: Rose 4, Wobay 77, Prepeliţă 83 / Pavlovici 39, Farkas 71

Arbitri: Antonio Rubinos Perez - Roberto Alonso Fernandez, Marcos Alvarez Moreno (toţi din Spania)

Stadion: Ioan Oblemenco; Spectatori: 2000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida U. Craiova - FC Vaslui, scor 0-2.

Mai multe articole despre:
Liga I Universitatea Craiova FC Vaslui etapa a 11-a