MENIU

Edilii Capitalei au cumpărat ambarcaţiuni pentru curăţarea lacurilor

Foto: RTV

Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) a atribuit firmei Nova Spot din Constanţa contractul de achiziţie a două ambarcaţiuni pentru colectarea şi evacuarea deşeurilor din lacuri, în valoare de aproape 590.000 de lei, potrivit anunţului publicat, miercuri, pe site-ul de achiziţii publice.

"Lucrările de colectare a deşeurilor cu aceste ambarcaţii se vor face când lacurile vor fi la cota de exploatare normală, în perioada aprilie - octombrie. Colectarea deşeurilor se va face zilnic. După colectare, deşeurile vor fi depozitate pe platforme special amenajate, ulterior ele fiind transportate la groapa de gunoi", a precizat reprezentantul biroul de presă al ALPAB, Carolina Sofian. Conform anunţului, contractul a fost atribuit pe 18 iulie 2008.

SC Nova Spot SRL Constanţa a fost înfiinţată în anul 2000, iar din 2001 a demarat activitatea de confecţii metalice pentru nave. Principale domenii de activitate ale firmei sunt confecţiile metalice, consultanţa, intermedierile şi comerţul în acest domeniu.

Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), instituţie subrodonată Primăriei Capitalei, are în administrare 15 lacuri, printre care Mogoşoaia, Străuleşti, Griviţa, Băneasa, Herăstrău, Floreasca, Tei, Pantelimon II şi Cernica.
Mai multe articole despre:
capitală deşeuri lacuri