MENIU

EA Mobile a lansat jocul The Sims 3 pentru telefoane mobile

Foto: Realitatea.net

EA Mobile a lansat jocul The Sims 3 pentru iPhone şi telefoane mobile. Jocul este dezvoltat de aceeaşi echipă care a lucrat şi la jocurile Anytime Pool şi X-Men Origins: Wolverine.

Aspectul original al celebrei francize The Sims a fost păstrat, aşa încât vei avea din nou ocazia să-ţi inventezi personajul Sim şi să te îngrijeşti de el în lumea virtuală.  În cel mai nou joc din seria The Sims vei putea să schimbi personalitatea Sim-ului tău, făcându-l “romantic”, “diabolic”, dar şi ”cleptoman”. Jucătorii îşi vor putea personaliza personajele pornind chiar de la aspectul fizic al acestora. Astfel, jucătorii vor putea alege pentru personajul preferat culoarea părului, a ochilor, configuraţia feţei, înălţimea, vârsta, dar şi vestimentaţia sau tipul de temperament.

Prin multiplele combinaţii prin care poţi să-ţi personalizezi Sim-ul şi din care pot rezulta milioane de personaje unice, jocul poate fi reluat de nenumărate ori. Poate vecinul cu care te-ai certat prima oară, la rejucare ţi-l faci cel mai bun prieten.

În varianta pentru iPhone, jocul dispune de grafică 3D, iar meniul şi sistemul de control sunt intuitive, suportând mişcări de scroll şi "măturare" a ecranului cu degetul.

Nu este nevoie de tutoriale complexe pentru ca să găseşti drumul prin joc. Întregul univers 3D se învârte, se înclină şi se roteşte fără întreruperi în jurul personajului Sim creat de tine.

Producătorii jocului au declarat că jucătorii vor putea să asculte piesele preferate, împreună cu personajele lor, muzica încărcată pe telefon prin iTunes. 

Personajului Sim i se pot da diferite sarcini, dar şi îndeplinirea a patru mini jocuri. Jocul va folosi accelerometrul iPhone pentru a controla anumite părţi din joc.

Pentru telefoanele mobile performante, grafica jocului este 2D isometric.
The Sims 3 este disponibil pentru telefoanele mobile şi spre descărcare de pe Vodafone Live si Orange World începând cu 2 iunie, în timp ce versiunile pentru iPhone şi iPod Touch vor fi disponibile pe AppStore la aceeaşi dată.

Mai multe articole despre:
iphone telefoane mobile joc 3d grafică games The Sims 3 EA