MENIU

După moartea soției, a pus zilnic o floare pe banca ei preferată. Într-o zi, când a ajuns în parc, a venit ȘOCUL - FOTO

Bud Caldwell

După un mariaj lung și fericit, Bud Caldwell și-a pierdut soția, pe Betty, cu o săptămână înainte ca aceasta să împlinească 80 de ani.

Cutremurat de durere, și-a promis un lucru: zi de zi va depune pe banca preferată a soției o margaretă și un penny. Și asta pentru că Betty avea două melodii preferate: "Daisy a Day" și "Pennies From Heaven".

A făcut asta zilnic, așa cum și-a promis, poposind pe bancă pentru a vorbi cu soția sa, pentru a-i spune ce a mai făcut. Când a venit iarna însă, a întâmpinat o problemă.

Parcul era înzăpezit, iar Bud, prea bătrân pentru a risca să meargă prin zăpadă, conducea în fiecare zi până la marginea parcului, fără să se poată deplasa însă până la bancă.

Surpriza a venit într-o zi când omul, ajuns la marginea parcului, a găsit o potecă deszăpezită. Alături de bancă se afla un buchet proaspăt de margarete.

Autorii: doi angajați ai serviciului de administrare a parcului, care l-au văzut pe bătrân și s-au gândit să îl ajute.

Bud a declarat că nu va uita niciodată gestul celor doi. În orice caz, de atunci a reușit să își reia obiceiul zilnic, care îl apropie de soția sa moartă. Iar angajații parcului au promis că vor ține în fiecare zi o potecă deszăpezită pentru Bud.

 

Mai multe articole despre:
Bud Caldwell