MENIU

Dumitru Dragomir: Finalul de campionat este unul frumos şi corect

Foto: NewsIn

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat duminică seară că acest final de campionat este aşa cum se aştepta: frumos şi corect.

"Finalul acesta de campionat este exact cum mă aşteptam, frumos şi corect. Am prevăzut că se vor petrece aceste schimbări de situaţie în fruntea clasamentului. Acţionarii lui Dinamo nu meritau acest final de campionat, dar de asta e frumos campionatul. Borcea lua pastile cu pumnul, nu a avut stare deloc. Era ca o farmacie acolo, atâtea medicamente erau. Nu mă interesează dacă Rednic va mai rămâne la Dinamo, el a făcut treabă bună, dar asta e. Ar putea să piardă şi locul doi dacă Timişoara îşi va recupera punctele de la TAS", a spus Dumitru Dragomir la Sportro.

După succesul cu FC Timişoara, scor 2-1, Unirea Urziceni a ajuns la 69 de puncte cu doar o etapă înainte de final, în timp ce pe poziţia secundă se clasează Dinamo, cu 65 de puncte, dar care nu mai are nicio şansă.

Podiumul este completat de FC Timişoara, cu 61 de puncte, însă pe 5 iunie bănăţenii aşteaptă decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussane în privinţa depunctării de şase puncte, ca urmare a scandalului cu palmaresul.