MENIU

Dumitru Dragomir: Comisia de Disciplină va reveni la LPF

Foto: NewsIn

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că forul pe care îl conduce va prelua Comisia de Disciplină şi Comisia pentru Statutul Jucătorului de la Federaţie.

"Nu doar Comisia de Disciplină va reveni la LPF, ci şi Comisia pentru Statutul Jucătorului. Adunarea Generală a fost de acord cu un amendament propus de mine, iar la Disciplină toate recursurile se vor face doar de la 4 etape în sus. În privinţa transferului Comisiilor, este o discuţie între mine şi preşedintele FRF, deocamdată verbală, pentru că din punct de vedere legal, Comisiile trebuie să fie ale Ligii", a spus Dragomir, la Sport.ro, fără a preciza de când organismele de judecare a litigiilor vor intra în jurisdicţia LPF.

Conducătorul Ligii a dezvăluit că îi va schimba pe toţi membrii actuali ai Comisiei de Disciplină, deoarece "au fost plângeri mari din partea tuturor preşedinţilor de club în privinţa unor decizii".

Comisiile au fost în jurisdicţia Ligii Profesioniste de Fotbal ultima dată la începutul sezonului 2007-2008, pentru scurt timp.
Mai multe articole despre:
LPF Comisia de Disciplină Dumitru Dragomir