MENIU

Dulca: "Am fost la 30 de minute de o calificare istorică"

Foto: Prosport

Antrenorul lui FC Vaslui, Cristian Dulca, a declarat, joi, după eliminarea din Liga Europa, că AEK Atena a fost superioară formaţiei sale, pentru care lipsa de experienţă a fost decisivă în acest joc.

"Vreau să felicit echipa AEK Atena şi să le urez multă baftă în grupele Ligii Europa. Astăzi au fost mai buni şi au marcat pe greşelile noastre. Am fost la 30 de minute de o calificare istorică, însă unii jucători nu au experienţă pentru un asemenea nivel, lucru vizibil", a spus Cristi Dulca, joi, după înfrângerea cu 0-3 în faţa lui AEK Atena.

"Ştiam că va fi o partidă dificilă pentru noi. În momentul în care am primit primul gol, am avut numeroase probleme în joc, lucru care ne-a marcat foarte mult. La acest nivel, dacă nu înscrii, nu reuşeşti să te califici", a adăugat tehnicianul vasluienilor, vizibil marcat de înfrângerea categorică de la Atena.

FC Vaslui a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, de AEK Atena, în deplasare, cu scorul de 3-0, în manşa secundă a play-off-lui. Golurile partidei au fost marcate de Manduca (59) şi Scocco (74, 79).

În prima manşă, FC Vaslui s-a impus, pe propriul teren, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Wesley (29 şi 83-penalty), în timp ce pentru greci a marcat Blanco (69-penalty).
Mai multe articole despre:
FC Vaslui AEK Atena Europa League Cristi Dulca