MENIU

Dragomir: "Rapidul îşi revine dacă îl ia pe Şumudică"

Foto: www.mysport.ro

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că Rapid îşi poate reveni în retur dacă îl va lua antrenor pe Marius Şumudică şi este convins că acesta poate califica echipa în cupele europene.

"Dacă îl ia pe Şumudică, da, Rapid îşi revine. Dacă îl vrea Copos, e ca şi pus. Dacă Rapid îl ia antrenor pe Şumudică şi nu merge în cupele europene, să-mi ziceţi mie Mitică Urâtu", a declarat Dumitru Dragomir.

Dragomir, aflat în vacanţă în Dubai, a mai spus că oamenii din fotbalul românesc nu trebuie să mai spere că vor veni investitori străini în România, să salveze acest sport. "Nu mai bagă nimeni bani în fotbal acum. Numai fraierii mai bagă, fraierii pe care îi bălăcărim noi", a fost de părere Dumitru Dragomir.

Preşedintele LPF a mărturisit că îşi doreşte ca anul 2009 să fie scutit de scandaluri şi a mai opinat că în acest an România nu va avea decât o echipă în Liga Campionilor. "Nu cred că se vor mai califica două echipe. După părerea mea a fost o mare greşeală că am jucat cu două echipe în Liga Campionilor. Au fost prea multe şi în Cupa UEFA, şi rezultatul s-a văzut", a comentat Dragomir.