MENIU

Dragnea preia funcţia de secretar general al PSD, Hrebenciuc devine şef de campanie

Foto: dincalarasi.ro

Liviu Dragnea va prelua atribuţiile de secretar general al PSD, având şi mai multe sarcini organizatorice pentru alegerile prezidenţiale din 2009, s-a decis în şedinţa grupului de strategie electorală a PSD.

Totodată, liderul grupului deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, urmeză să fie şeful campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu-Duvăz, a afirmat că miniştrii şi liderii principali ai PSD vor prelua "câte unul sau două judeţe în coordonare în perioada pre-electorală în vederea aplicării tuturor elementelor de strategie şi coagulării în jurul acţiunii de campanie a structurilor judeţene".

Duvăz a mai spus că se vor continua întâlnirile la centru cu reprezentanţii din teritoriu pentru a face diverse evaluări "în contextul celor doi ani electorali, adică  în contextul în care se pot compara trei runde de alegeri, locale, parlamentare şi europene", dar şi pentru a se vedea "măsurile care se impun ca lucrurile să meargă mai bine peste tot".

Duvăz a explicat că aceste decizii vor fi validate de Biroul Permanent sau de alte foruri de conducere.