MENIU

Dorinel Munteanu: "Poate ar fi o soluţie să jucăm în deplasare meciurile de acasă"

Foto: NewsIn

Tehnicianul grupării Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmbătă, la finalul meciului cu Gaz Metan, că lipsa de eficacitate a jucătorilor săi, dar şi atitudinea ostilă a unei părţi a publicului au făcut ca formaţia sa să înregistreze a patra înfrângere.

"Am avut ghinion foarte mare, este incredibil cum putem rata aşa de mult. Oţelul nu este Dorinel Munteanu, ci este o echipă întreagă. Sunt nemulţumit de atitudinea unei părţi a publicului, care încă din minutul 1 m-a luat în colimator. Mă aşteptam la altceva din partea lor după meciul cu Dinamo. Poate ar fi o soluţie să jucăm în deplasare meciurile de pe teren propriu, pentru că presiunea de aici e foarte mare", a spus Dorinel Munteanu la conferinţa de presă organizată la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaş.

Cu toate că la puţine momente de la marcarea golului medieşenilor, o parte din suporterii Oţelului i-au cerut demisia lui Munteanu, la finalul conferinţei de presă un grup de fani l-a susţinut pe tehnician şi a scandat împotriva jucătorilor: "Dorinel nevinovat, jucătorii au trădat!" şi "Mercenarii, mercenarii!".

La rândul său, directorul general al Oţelului, Marius Stan, s-a arătat nemulţumit de rezultatul final: "Scorul nu reflectă deloc situaţia de pe teren, îmi pare rău că am ajuns de unde am plecat înaintea meciului cu Dinamo. Să vedem ce e de făcut, pentru că avem o situaţie foarte grea în clasament".

De cealaltă parte, tehnicianul medieşenilor, Cristian Pustai, şi-a exprimant succint opinia despre meci: "A fost un joc echilibrat, între două echipe în criză. Din fericire, am câştigat noi şi mă bucur foarte mult, cu toate că era bun şi un egal. Învingătorul ia totul întotdeauna, dar azi am avut şi noroc, la fel cum altădată am avut ghinion".

Gaz Metan Mediaş a învins sâmbătă, în deplasare, pe Oţelul Galaţi, scor 1-0, şi a obţinut astfel cea de-a treia victorie în actuala ediţie de campionat. Oţelul Galaţi a înregistrat cea de-a 4-a înfrângere în 7 etape, are unul din cele mai slabe atacuri din Liga I (3 goluri marcate) şi a coborât pe poziţia a 15-a.