MENIU

Dorinel Munteanu: \"Ceahlăul a inventat o nouă autobază\"

Foto: NewsIn

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, după remiza albă cu Ceahlăul, că adversarii au refuzat să joace fotbal şi s-au mulţumit să se apere pentru a obţine un punct.

"Sunt nemulţumit de rezultat pentru că am pierdut două puncte preţioase. Ceahlăul a inventat o nouă autobază, doar s-a apărat tot meciul. Din păcate, am anulate punctele câştigate la Curtea De Argeş. S-a simţit şi lipsa suporterilor în economia acestui rezultat, dar chiar şi aşa sunt ferm convins că voi construi o echipă puternică la Galaţi, dar mai e mult de muncă", a spus Dorinel Munteanu.

Directorul general al gălăţenilor, Marius Stan, s-a declarat extrem de dezamăgit de începutul de campionat: "Sunt supărat, observ că încă nu reuşim să trecem peste tracul debutului de sezon. Sper ca faţa Oţelului să nu fie aceasta din meciurile cu Internaţional şi Ceahlăul pentru că va fi foarte dificil. Am pierdut două puncte extrem de importante".

Gabriel Paraschiv recunoaşte că Oţelul a avut o prestaţie sub aşteptări şi pune totul pe seama lipsei fanilor. "Am făcut un joc foarte slab azi. Oaspeţii au venit la 0-0 şi au reuşit să îşi îndeplinească obiectivul. Îmi pare rău că am jucat fără spectatori pentru că poate alta ar fi fost soarta meciului. Mai avem mult de lucru, e greu să faci echipă cu atâţia jucători nou-veniţi", a opinat fotbalistul.

De partea cealaltă, tehnicianul Ceahlăului, Florin Marin, a admis că echipa sa a fost inexistentă în ofensivă, dar a reuşit să îşi îndeplinească obiectivul. "Am luat un punct foarte mare contra unei echipe care pierde greu acasă. Contează pentru moralul echipei mele, o nou-promovată. Am fost foarte buni în defensivă şi slabi în atac", a spus şi antrenorul oaspeţilor.

Oţelul a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu nou-promovata Ceahlăul Piatra-Neamţ, într-un meci din etapa a doua a Ligii I, care s-a disputat cu porţile închise din cauza lipsei turnichetelor de la arena gălăţeană.