MENIU

Donatorii cehi intră gratuit la meciul cu CFR Cluj

Foto: NewsIn

Oficialii Spartei Praga lasă intrarea liberă pentru cei care se prezintă la stadion, pentru meciul de Europa League, cu carnetul de donator de sânge. De asemenea, în funcţie de valoarea tichetelor cumpărate, suporterii cehi pot obţine bilete la musicalul Dracula.

CFR Cluj joacă joi, de la ora 20.00, al treilea meci în grupele Europa League, victoriei cu FC Copenhaga (2-0) şi înfrângerii de la PSV Eindhoven (0-1) urmându-i deplasarea de la Sparta Praga.

Clubul organizator mizează pe tribune pline la partida cu ardelenii, iar pentru a se asigura de acest fapt au decis să lase intrarea liberă pentru anumite categorii de persoane.

Pe site-ul oficial al grupării a fost postat un anunţ prin care persoanele care deţin un carnet de donator de sânge sunt anunţate că vor avea acces gratuit la meciul cu CFR, din grupa K a Ligii Europa. "Donezi sânge? Ai carnet de donator? Accesul la meciul cu Cluj este gratuit!", se arată pe site.

De asemenea, suporterii echipei Sparta Praga au şi posibilitatea să obţină bilete la musicalul Dracula, în funcţie de valoarea tichetelor cumpărate pentru partida amintită.

Mai multe articole despre:
CFR Cluj Sparta Praga