MENIU

Domenech: "Franţa poate spera la un trofeu major"

Foto: www.nytimes.com

Selecţionerul naţionalei Franţei, Raymond Domenech, a afirmat, miercuri, că actuala echipă a reprezentativei din Hexagon are potenţialul necesar pentru a obţine rezultatele generaţiei care a câştigat Cupa Mondială în 1998, informează "L'Equipe".

"Suntem într-o altă epocă şi cu o nouă generaţie. În partida cu Feroe nu a figurat niciunul dintre campionii mondiali din urmă cu 11 ani. Pe echipa de la Campionatul Mondial din Germania a separat-o un singur penalty de cea din '98. Trebuie să găsim o nouă generaţie, care să câştige ceva important. Dar, atunci când avem jucători precum Benzema, Gourcuff sau Ribery, care vor fi motorul acestei echipe, avem motive să sperăm la un trofeu major", a spus antrenorul vicecampioanei mondiale.

Reprezentativa Franţei, ocupanta locului 2 în Grupa a 7-a preliminară, la cinci puncte în spatele liderului Serbia, care are un meci mai mult disputat, va primi, sâmbătă, vizita naţionalei României. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu a adunat 7 puncte după primele 6 meciuri şi ocupă poziţia a 5-a în clasament, la şase puncte în spatele adversarei de sâmbătă.
Mai multe articole despre:
România Franţa naţionala Raymond Domenech