MENIU

Doi soţi din Focşani au fost evacuaţi în stradă

<descriere>
Doi soţi au fost evacuaţi

De cinci zile dorm în faţa blocului. Au fost evacuaţi din locuinţă pentru că nu şi-au plătit datoriile la utilităţi. Este vorba despre o familie din Focşani, care a pierdut apartamentul în care locuia de mai bine de 30 de ani.

\"După o viaţă întreagă s-a ales praful, munceşti o viaţă întreagă şi ajungi în stradă, nu am avut de unde să câştig un ban de azi pe mâine\", a declarat Niculina Stoica, evacuată din imobil.

După 22 de ani muncă Niculina a fost trimisă în şomaj. A muncit cu ziua pe unde a apucat. Banii nu au însă suficienţi, iar facturile s-au adunat de la o lună la alta.

Până mai ieri au locuit în acest apartament, din cauza datoriilor a fost vândut şi toate lucrurile lor au fost aruncate aici.

\"Situaţia este chiar dezastroasă, i-a evacuat acum patru zile, le-au scos lucrurile în stradă ca la nişte câini\", a adăugat o vecină a Niculinei.

Datoriile celor doi soţi la energia electrică, apă şi căldură au ajuns la aproape 20.000 de lei. Apartamentul a fost scos la licitaţie şi vândut. Reprezentanţii primăriei spun că cei doi focşăneni nu au făcut încă o cerere pentru o locuinţă socială. Dacă vor face o astfel de cerere, autorităţile vor încerca să găsească o soluţie.

Mai multe articole despre:
Focşani Vrancea apartament evacuaţi