MENIU

Doi profesori s-au luat la bătaie într-o şcoală din judeţul Botoşani

<descriere>

Directorul Eugen Nistor susţine că profesorul de matematică a recurs la violenţă, înjurându-l şi lovindu-l peste faţă. Incidentul a intrat şi în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, iar conducerea instituţiei spune că se vor lua măsuri.

Incidentul  a avut loc între profesorul de matematică şi directorul şcolii din Răchiţi. Directorul Eugen Nistor este cel care susţine că  profesorul de matematică a recurs la violenţă, înjurându-l şi lovindu-l peste faţă, pe motiv că nu este mulţumit de premiul care i-a fost acordat. Profesorul de matematică infirmă categoric cele întâmplate.

Deoarece incidentul a avut loc în cabinetul directorului, nimeni nu poate confirma cele spuse de către acesta. Cu toate acestea, Eugen Nistor a depus plângere la poliţie, cazul intrând astfel şi în atenţia conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean.

\"S-a întocmit o comisie de anchetă care va merge si va evalua cele întamplate acolo. În funcţie de constatări şi de rezultate se vor lua măsuri\", a declarat pentru REALITATEA.NET, inspectorul şcolar general adjunct, Gheorghe Carmocanu.