MENIU

Doi angajaţi ai SRI Sibiu implicaţi într-un scandal sexual

Doi angajaţi ai SRI au avut o altercaţie

Un căpitan de la Secţia de Informaţii din cadrul SRI Sibiu a fost condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare de Tribunalul Militar Cluj. Căpitanul Tiberiu Cristea l-a lovit pe superiorul său Vasile Mota, anul trecut din cauza unei colege de serviciu.

Amândoi bărbaţii o iubeau pe colegă, însă aceasta s-a căsătorit cu căpitanul Cristea. Cristea a avut o relaţie cu colega de birou, Claudia între 2004 şi 2007. Ea a renunţat la această relaţie pentru colonelul Vasile Mota.

Până în 2008 Claudia a avut o relaţie cu Vasile Mota, însă a renunţat la el pentru a se căsători cu căpitanul Cristea. Apoi, Mota a început să o hărţuiască şi să o ameninţe cu moartea pe Claudia, iar pe Tiberiu că va fi dat afară din serviciu, conform declaraţiilor date la tribunal de Tiberiu.

Colonelul Mota a ajuns la Spitalul Militar în urma altercaţiei şi a demonstrat instanţei, pe baza unui certificat medico-legal, că a avut nevoie de îngrijiri între 16-18 zile.

Colonelul Mota, a declarat în faţa magistraţilor că ştia despre relaţia dintre cei doi subalterni şi susţine că Tiberiu Cristea e cel care a ameninţat-o pe Claudia Cristea, scrie evz.ro.

Prin sentinţa Tribunalului Militar Cluj, căpitanul Tiberiu Cristea a fost obligat să achite Spitalului Militar Sibiu 798 de lei, reprezentând cheltuieli de spitalizare, şi 15.000 de lei colonelului Vasile Mota, drept daune morale.