MENIU

Disney vrea să vândă filme, show-uri de televiziune şi jocuri disponibile pe internet

Foto: http://www.worldwidetravelsavings.com

Disney vrea să vândă filme, show-uri de televiziune şi jocuri navigatorilor pe internet care sunt dispuşi să plătească pentru conţinut online de calitate, potrivit preşedintelui companiei, Robert Iger.

"Noţiunea de a trece la conţinut online, accesibil pe bază de abonament, este foarte atractivă pentru noi. Vrem să dezvoltăm o astfel de experienţă", a declarat Iger.

Compania Disney face deja profit în urma unor operaţiuni online, după ce s-a alăturat NBC Universal şi News Corp., ca furnizor de conţinut şi partener în site-ul Hulu, care vinde publicitate. În plus, Disney comercializează conţinut pe iTunes şi încasează o taxă pentru site-ul Club Penguin.

Iger consideră că navigatorii pe internet care caută conţinut de calitate pot aduce şi mai mulţi bani. Preşedintele Disney a adăugat că, dacă un consumator plăteşte cinci dolari pe oră la cinematograf, pentru a vedea un film, 75 de cenţi pe oră pentru a citi o carte sau 50 de cenţi pe oră pentru a privi la televizor, el poate da doar 25 de cenţi pe oră pentru a naviga pe internet. "Pe internet, consumatorul primeşte aceleaşi lucruri pentru o sumă mai mică", a mai spus Robert Iger.
 

Mai multe articole despre:
internet online filme Disney