MENIU

Dinamo - Zicu: "Sper ca în două săptămâni să mă pot antrena cot la cot cu restul colegilor"

Foto: www.onlinesport.ro

Mijlocaşul lui Dinamo, Ianis Zicu, a declarat, luni, că se recuperează bine după accidentarea suferită şi speră ca în două săptămâni să se poată antrena alături de colegii săi la capacitate maximă, cu toate că nu vrea să forţeze pentru a nu risca o recidivă.

"Pot face o parte din antrenamentul normal, iar în două săptămâni sper că mă voi putea antrena cot la cot cu colegii mei. Sper ca în prima etapă a returului Ligii I să fiu pe teren, cu toate că nu vreau să risc. Mă bucur că băieţii au obţinut numai victorii în primul cantonament şi îmi doresc ca în primele 10 etape să nu ne încurcăm", a declarat Ianis Zicu, care a adăugat că fundaşul Cosmin Contra ar fi o achiziţie bună pentru alb-roşii, întrucât este un jucător cu multă experienţă.

Nicolae Mitea a spus că Dinamo are cel mai bun lot dintre toate echipele din Români şi este de părere că antrenorul Mircea Rednic va avea o misiune foarte dificlă atunci când va trebui să aleagă primul "11". "Avem cel mai bun lot, suntem buni, dar trebuie să o arătăm şi în campionat. Am demonstrat că suntem valoroşi", a afirmat Mitea, care susţine că nu are de gând să plece de la echipa din Ştefan cel Mare, pentru că are contract până în 2012.

Jucătorii echipei Dinamo au efectuat astăzi un antrenament de refacere sub conducerea lui Mircea Rednic. Senegalezul N'Doye s-a antrenat separat pentru că se resimte după o accidentare, iar la această şedinţă de pregătire au participat Ze Kalanga şi Zie Diabate, care au fost învoiţi pentru probleme familiale, respectiv convocare la naţionala U20 a Costei de Fildeş. De asemenea, fotbaliştii antrenaţi de Mircea Rednic au fost vizitaţi de atacantul Florin Bratu, care se află în recuperare după o accidentare mai veche.