MENIU

Dinamo l-a acontat pe Cătălin Doman!

Doman vine la Dinamo din ianuarie

Dinamo profită din plin de \"mercato\". Deşi au probleme cu jucătorii care pierd nopţile prin cluburi, \"câinii-roşii\" şi-au acontat încă un petrecăreţ. Prietenul cel mai bun al stelistului Cristi Tănase, Cătălin Doman va ajunge în această iarnă în Ştefan cel Mare.

Doman este cunoscut ca un petrecăreţ, cu puţin timp în urmă fiind surprins la o \"băută\" până la cinci dminieţa alături de Tănase, şi de aceea şefii din Ştefan cel Mare s-au gândit la nişte clauze speciale în contractul piteşteanului.

\"O să stea mai mult în cantonament, ca să nu-şi facă abonament la cafenele şi la cluburi. Va avea nişte amenzi de o să-l usture! Aduce bani de-acasă dacă doarme prin discoteci, penalităţile lui vor fi duble faţă de ale colegilor\", au declarat oficialii \"câinilor\". Va funcţiona şi o clauză în contract, potrivit căreia dacă Doman se dedică vieţii de noapte, la vară se întoarce la Piteşti şi Dinamo nu mai plăteşte niciun ban nici jucătorului, nici clubului din Trivale, potrivit gsp.ro.

FC Argeş, clubul proprietar al lui Doman, nu va încasa foarte mulţi bani pe Doman. Roş-albii ar vrea chiar să-l ia gratis pe mijlocaşul stânga de 21 de ani, dar piteştenii vor încasa 50% dintr-un transfer ulterior. Transferul piteşteanului va fi finalizat în câteva zile.

Mai multe articole despre:
Dinamo FC Argeş Cristi Tănase