MENIU

Dinamo: Constantin Dănilescu anunţă că se retrage temporar din fotbal

Foto: NewsIn

Directorul sportiv al lui Dinamo, Constantin Dănilescu, a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că vrea să se retragă pentru moment din fotbal deoarece au trecut 10 ani de la numirea sa în funcţie la clubul din Ştefan cel Mare şi are nevoie de o vacanţă.

"Se împlineşte un ciclu de 10 ani şi vreau să mă retrag de la Dinamo. Oficial nu m-a anunţat nimeni că voi fi înlocuit cu Ionel Ganea şi ar urma să devin secretar general, dar oricum nu mai vreau să rămân. Voi lua o pauză pentru că nu am mai avut vacanţă de foarte multă vreme", a spus Dănilescu.

Oficialul a precizat că nu a discutat cu nimeni pe tema venirii lui Ganea, însă acesta va trebui să se adapteze cerinţelor dacă va intra în organigrama clubului. "L-am văzut pe Ionel Ganea prin club acum o zi, dar mai multe nu ştiu. Dacă tot vine la Dinamo, Ganea trebuie să se ajute singur, nu să-l ajut eu".

Constantin Dănilescu a ajuns la Dinamo în anul 1999, timp în care formaţia din Ştefan cel Mare a cucerit patru titluri de campioană şi cinci Cupe ale României. Înainte, oficialul ocupase diverse funcţii la rivala Steaua.