MENIU

Dinamo cere CCA să publice raportul observatorului în cazul Julio Cesar

Foto: 4football.wordpress.com

Clubul Dinamo a solicitat Comisiei Centrale de Arbitri din cadrul FRF să dea publicităţii raportul observatorului partidei Dinamo-Universitatea Craiova, Valentin Ioniţă, pentru a demonta toate acuzaţiile care i se aduc acestuia de catre conducătorii lui FC Vaslui în cazul Julio Cesar.

"Am făcut o adresă către CCA, şi personal domnului Gheorghe Constantin, ca raportul observatorului de arbitri Valentin Ioniţă, de la jocul Dinamo-Universitatea Craiova, din 30 august 2008, să fie dat publicităţii. S-a speculat, şi la TV, şi la radio, că raportul nu a fost întocmit la data prevăzută de regulament, iar observatorul Valentin Ioniţă a fost acuzat de fals. Ne rezervăm dreptul de a ne adresa şi Comisiei de Disciplină în acest caz", a declarat directorul sportiv Constantin Dănilescu, pentru site-ul oficial al clubului.

Conducătorii formaţiei FC Vaslui au acuzat că observatorul partidei Dinamo-Universitatea Craiova, Valentin Ioniţă, a întocmit raportul de joc pentru a favoriza gruparea din Ştefan cel Mare în cazul brazilianului Julio Cesar. Fundaşul a fost eliminat în acel meci, însă ulterior a fost iertat de avertisment şi a avut drept de joc în următoarea partidă, cu FC Vaslui, câştigată de roş-albi cu scorul de 2-1. Vasluienii s-au adresat Comisiilor abilitate din cadrul FRF, iar acum se aşteaptă verdictul de la TAS.
Mai multe articole despre:
Dinamo FC Vaslui CCA Julio Cesar