MENIU

Dinamo angajează detectivi pentru petrecăreţi

Foto: tion.ro

Traseul fotbaliştilor spre cârciumi va fi supravegheat de o firmă de securitate, iar cei găsiţi în baruri după ora de culcare vor fi amendaţi cu câte 5.000 de euro.

Celebră în sezonul trecut pentru petrecerile date de jucători, Dinamo îşi ia încă de pe acum măsuri de precauţie pentru a-i depista în timp real pe cheflii, chiar la locul faptei. Transferul provizoriu de la clubul de fotbal la cel de distracţie va fi urmărit, conform cotidianului Prosport, de o firmă de securitate angajată special în acest scop, de către şefii alb-roşilor.

Câţiva detectivi particulari vor avea sarcina de a-i supraveghea zi şi noapte pe elevii lui Dario Bonetti, iar cei care vor fi prinşi în baruri după ora de culcare vor fi amendaţi cu câte 5.000 de euro. De asemenea, cei care vor absenta nemotivat de la şedinţele de pregătire vor fi obligaţi să cotizeze la bugetul clubului cu câte 2.000 de euro.

Ambele aspecte sunt surprinse în regulamentul de ordine interioară valabil pentru sezonul ce va începe la sfârşitul săptămânii viitoare şi tot aici sunt prevăzute sancţiuni nelimitate în cazul în care fotbaliştii lui Dinamo vor fi prinşi discutând înainte de meciuri cu rivalii. Primii afectaţi de noile măsuri au fost senegalezul N'Doye şi angolezul Ze Kalanga, care au scos deja din buzunar aproape 50.000 de euro, din cauză că au ratat cantonamentul din Franţa.

Acum, trupa lui Bonetti se află pentru două zille în Portugalia, pentru o partidă amicală cu FC Porto, pe care o vor disputa mâine seară, de la ora 23.15.