MENIU

DIN CULISELE PNL: Crin Antonescu a rămas la sediu pentru numărătoarea paralelă

<descriere>

Atmosferă liniştită la sediul PNL până în jurul orei 20.00 când au început să sosească la Partidul Naţional Liberal, primii politicieni, printre ei şi lideri importanţi precum Ludovic Orban, Norica Nicolai, Teodor Meleşcanu sau Varujan Vosganian.

Candidatul PNL, Crin Antonescu, a sosit la sediu în jurul orei 20.30, alături de soţia sa, care a stat tot timpul lângă el. La intrare, Antonescu a fost întâmpinat de Ludovic Orban.

Deşi jurnaliştii îl aşteptau, Crin Antonescu a apărut în faţa camerelor abia la ora 21:00  când s-au fost afişate primele rezultate INSOMAR. Crin Antonescu a stat alături de soţie, Adina Vălean, şi de ceilalţi membri ai partidului.

La afişarea rezultatelor şi pe durata discursului candidatul plasat pe primul loc, Traian Băsescu, Crin Antonescu nu s-a arătat afectat, de rezultatele exit poll-ului. Ba mai mult spre sfârşitul discursului lui Traian Băsescu, Crin Antonescu a ieşit la o ţigară.

După ce candidatul ieşit pe locul doi, Mircea Geoană, şi-a încheiat discursul, Crin Antonescu a mulţumit electoratului care a mers la vot, însă s-a arătat nemulţumit de faptul că foarte mulţi români nu au reuşit să voteze.

La sediul de partid erau şi câţiva susţinători a lui Antonescu, cei mai mulţi dintre ei tineri. Şi aceştia s-au declarat nemulţumiţi de felul în care s-au desfăşurat alegerile şi au susţinut că foarte mulţi dintre studenţi nu au reuşit să voteze nici măcar la secţiile de votare amenajate în campusurile universitare.

La finalul discursului, o parte din liderii PNL au plecat, iar Crin Antonescu a rămas la sediu alături de membrii de partid pentru numărătoarea paralelă.