MENIU

Dezbaterea REALITATEA.NET: Fă-i agenda ministrului Apărării, Mihai Stănişoară

Foto: gov.ro

Ministrul Mihai Stănişoară a făcut publice priorităţile sale în domeniul apărării naţionale. Sunt ele însă suficiente pentru a asigura securitatea românilor? Ce măsuri ar trebui luate pentru apărarea ţării? Realitatea.NET vă invită să construiţi agenda de priorităţi a ministrului Apărării, Mihai Stănişoară!

O armată profesionistă şi respectarea angajamentelor militare în cadrul NATO şi al Uniunii Europene sunt principalele obiective pe care ministrul Apărării Naţionale, Mihai Stănişoară îşi propune să le realizeze pe parcursul mandatului său.

De asemenea, ministrul îşi propune să continue procesul de achiziţii, precum şi stabilirea unei "recalibrări a misiunilor armate" în ceea ce priveşte prezenţa în teatre externe de operaţii.

Referitor la situaţia trupelor româneşti din Irak, Stănişoară susţine că misiunea forţelor româneşti poate continua de la şase luni până la doi ani, dar doar în condiţiile în care "mai este nevoie de noi acolo". 

Sunteţi de acord cu aceste priorităţi? Ce alte măsuri ar fi necesare în domeniul apărării naţionale? Alcătuiţi-i agenda ministrului Mihai Stănişoară!