MENIU

Dezamăgire în tabăra Franţei după meciul cu România

Foto: www.sport24.com

Atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, a declarat, sâmbătă, că este trist după remiza cu România, deoarece partida ar fi trebuit câştigată pentru a-i apropia pe francezi de liderul grupei, Serbia.

"Sunt dezamăgit pentru că voiam neapărat să câştigăm acest meci foarte important. Din păcate, am marcat numai un gol, deşi am ratat foarte multe ocazii. Am pierdut puncte importante în faţa României. Acum, nu mai trebuie decât să ne gândim la Serbia, unde nu concepem să nu câştigăm", a spus Benzema, adăugând că "în puţinele minute în care am fost folosit, nu prea am avut ce face. A fost acea lovitură liberă, în rest nimic".

Atacantul Thierry Henry (FC Barcelona) consideră că Franţa ar fi meritat să câştige meciul, dar a avut mult ghinion. "A fost un meci dificil, dar am jucat bine. Din nefericire, a fost acel autogol, însă nu trebuie să uităm maniera în care am dominat partida, am avut şi o bară. Avem moralul un pic afectat după un astfel de rezultat, mai ales că vine pe finalul campaniei şi va conta foarte mult. Vom merge în Serbia să ne impunem, chiar dacă ocuparea primei poziţii nu mai e de acum în mâinile noastre", a opinat autorul primului gol al partidei.

Echipa naţionala a României a terminat, sâmbătă, la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Franţa, pentru a treia oară în ultimul an, însă mai are şanse infime de calificare la CM 2010, cu trei jocuri înainte de finalul campaniei.

Clasamentul Grupei a 7-a: 1. Serbia 18p, 2. Franţa 14p, 3. Austria 10p, 4. Lituania 9p, 5. Romania 8p, 6. Insulele Feroe 1p (toate echipele au disputat câte 7 meciuri).