MENIU

Departe de criza politică, preşedintele Traian Băsescu a jucat hora cu studenţii

Foto: realkafka.ro
Preşedintele Traian Băsescu s-a prins în horă astăzi cu studenţii Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

Preşedintele Traian Băsescu s-a prins în horă cu studenţii Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, care l-au întâmpinat la intrarea în universitate. Asta în timp ce coaliţia guvernamentală se rupsese.

După ce a dansat puţin cu studenţii, preşedintele a spus: "vedeţi că mă descurc?". Şeful statului a vizitat apoi trei laboratoare ale Universităţii: unul de combustibili bio din ulei de rapiţă, unul de automobile şi motoare şi altul de prototipuri.

Preşedintele României, Traian Băsescu, a vizitat la Cluj-Napoca, Institutul Oncologic "Ioan Chiricuţă", unde a felicitat conducerea unităţii medicale pentru rezultatele obţinute în activitate şi l-a decorat pe directorul acesteia, Alexandru Irimie, cu Ordinul Naţional de Merit în grad de Cavaler.

Traian Băsescu a fost însoţit pe parcursul vizitei de şeful Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, Daniel Buda, de preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, de primarul Clujului, Sorin Apostu, şi de mai mulţi parlamentari PDL.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat la 1 octombrie Decretul pentru revocarea din funcţia de viceprim-ministru şi ministru al Administraţiei şi Internelor a lui Dan Nica. Liderii PSD s-au reunit la Senat pentru a decide dacă mai guvernează sau nu alături de PD-L.

De asemenea, preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat Decretul pentru desemnarea lui Vasile Blaga, ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, să îndeplinească interimar funcţia de viceprim-ministru şi ministru al Administraţiei şi Internelor.

CITEŞTE ŞI S-a rupt Coaliţia. Miniştrii PSD şi-au anunţat demisia din Guvernul Boc