MENIU

Demnitarii ruşi sfidează criza cu accesorii de milioane

Foto: Realitatea TV

Demnitarii ruşi sfidează criza şi se afişează cu accesorii extrem de costisitoare! De la înalţi funcţionari ai statului şi până la preşedintele ţării, toţi au aceeaşi slăbiciune: ceasuri care valoreaza sute de mii de dolari. Cotidianul rus Vedomosti a publicat luni un top complet.

Cel mai modest pare premierul Vladimir Putin, care poartă fie un clasic Pilot de 3.400 dolari, fie un Blancpain Leman de 10.500 dolari. Dar e generos, pentru că recent i-a dăruit unui muncitor un ceas de 6.000 de dolari.

Modest este şi preşedintele Dmitri Medvedev, care se laudă cu campania anti-corupţie pe care a lansat-o. El etalează un Breguet Classic de 32.200 de dolari. În schimb, preşedintele cecen Ramzan Kadîrov poartă un Bovet Fleurier de 300.000 de dolari.

Nici directorii marilor companii de stat nu se lasă mai prejos. Şeful Gazprom, Alexei Miller, are un model Breguet de 112.000 de dolari, iar preşedintele băncii publice VTB, Andrei Kostin are un Patek Philippe de 240.000 de dolari. Cel mai extravagant este viceprimarul Moscovei, Vladimir Resin, care deţine un luxos ceas elveţian DeWitt, de peste 1 milion de dolari.

Mai multe articole despre:
Moscova Putin primar demnitari ruşi Medvedev accesorii