MENIU

Debbie Rowe, mama copiilor lui Michael Jackson, poate obţine custodia dacă doreşte

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Debbie Rowe, mama copiilor lui Michael Jackson, Paris şi Michael Jr., poate să obţină custodia lor dacă doreşte. Până acum se credea că aceasta renunţase la drepturile parentale. Potrivit TMZ.com, acest lucru nu este adevărat.

În timpul bătăliei lui Rowe cu Jackson pentru custodie, din 2005, ea a încercat să renunţe la drepturile parentale, spunând că Michael era cel mai bun tată posibil. Judecătorul Stephen Lachs a decis atunci că drepturile ei s-au terminat, însă apoi a revenit asupra deciziei.

Site-ul american TMZ.com, cel care a anunţat primul moartea megastarului, a vorbit cu Lance Spiegel, avocatul care l-a reprezentat pe Michael Jackson la acel moment. Spiegel spune că, potrivit legii, Departamentul Serviciilor pentru Protecţia Copiilor şi a Familiei trebuie să conducă o investigaţie înainte ca drepturile parentale să înceteze, iar acest lucru nu s-a întâmplat cu Rowe.

Aşa că Debbie Rowe nu a renunţat niciodată la drepturile sale parentale. Drept rezultat, potrivit legii californiene, Rowe este acum persoana care va obţine custodia copiilor. Singurul caz în care i s-ar putea nega custodia este dacă Curtea va decide că acest lucru este în detrimentul copiilor.

Între timp, mama lui Michael Jackson, Katherine, este cea care va avea grijă de cei trei copii ai acestuia, după decesul megastarului, a declarat avocatul familiei Jackson, citat de cotidianul britanic The Guardian.

Citeşte mai mult

Mai multe articole despre:
copii Michael Jackson custodie Megastar Debbie Rowe